Marineret kyllingesalat - Salat med lynstegt kylling og peberfrugt
Antal 2personer
Ingredients
Det skal du bruge til salaten:
400gramkyllingefillet
1stkgul eller orange peberfrugt - skåret i fine strimler
1stkrød peberfrugt - skåret i fine strimler
2 storehåndfuldesalat f.eks. romainesalat, vårsalat eller lign.
2stkavocado i skiver
½håndfuldbredbladet persille - fintsnittet
Det skal du bruge til marinaden:
½håndfuldbredbladet persille - fintsnittet
3spskolivenolie
1stklime - saften heraf
1fedhvidløg - knust
1spskflydende honning
1tskRosemary garlic rub fra @EpicSpice eller bland selv fintsnittet rosmarin, salt og friskkværnet peber og evt lidt stødt spidskommen.
Tilberedning
Sådan gør du:
Start med at røre marinaden sammen og brug halvdelen til at marinere kyllingefiletterne med. Gem resten til dressing til den færdige salat.Lad kyllingerne marinere en halv time på køl (gerne længere hvis du har tid).
Varm panden op med et par dråber olie og steg kyllingefiletterne til de har en fin gylden stegeskorpe og er helt gennemstegte. Læg dem over på en tallerken og dæk den til, så de holder sig varme.
Steg herefter de strimelde peberfrugter til de får lidt farve og er blevet møre.
Læg salatbladene i bunden af et serveringsfad, top med de skiveskårede avocado og fordel først de stegte kyllingefiletter og herefter de stegte peberfrugter ovenpå. Slut af med at overhælde salaten med den sidste rest marinade/dressing og giv et drys bredbladet persille.TIP: Skal du bruge salaten som frokost dagen derpå, vil jeg anbefale at du IKKE overhælder salaten med dressingen, da den vil få salatbladene til at falde sammen og blive kedelige. Gem den i stedet i en lille beholder, som du kan tage med.