Go Back
Udskriv
Recipe Image
Equipment
Langtidsstegt roastbeef
Samlet tid:
1
time
t
30
minutter
min
Ingredients
1
stk
roastbeef (1000 - 1200 gram)
2
spsk
smør
2
spsk
olivenolie
Lidt
flagesalt og friskkværnet peber
Tilberedning
Det er lettest, hvis du har en stegepande, der kan gå i ovnen. Eller må du bruge et ovnfast fad.
Varm smør og olie op på en stegepande og brun roastbeef'en på alle sider ved høj varme, men til gengæld kun ganske kort.
Sæt panden ind i en 100 grader varm ovn med et stegetermometer placeret på stegens tykkeste sted.
Lad den stå i ovnen indtil kernetemperaturen viser 50 grader, hvis den skal være rød og 55 grader, hvis den skal være rosa.
Tag roasten ud og lad den hvile i et kvarters tid inden du skærer den ud i meget tynde skiver.