Go Back
Udskriv
Recipe Image
Equipment
Instruction Images
–
+
servings
Laks i ovn med grøntsager
Antal
4
personer
Forb. tid:
15
minutter
min
Tilb. tid:
20
minutter
min
Samlet tid:
35
minutter
min
Ingredients
600
g
fersk laks f.eks. laksebøffer
3
dl
madlavningsfløde
(mere hvis du ønsker ekstra sovs)
2
tsk
tørret timian, rosmarin eller oregano
4
forårsløg
12
cherrytomater
1
rødløg
salt
(tilsmagning)
friskkværnet peber
(tilsmagning)
½
håndfuld
friske basilikumsblade til servering
(eller bredbladet persille)
Tilberedning
Læg laksen i et ildfast fad og krydr med salt, friskkværnet peber og tørrede krydderier.
600 g fersk laks f.eks. laksebøffer,
salt,
friskkværnet peber,
2 tsk tørret timian, rosmarin eller oregano
Pil og snit rødløg i tynde både.
1 rødløg
Snit forårsløg i fine strimer og snit cherrytomaterne i halve.
4 forårsløg,
12 cherrytomater
Hæld madlavningsfløden omkring fisken og fordel grøntsagerne omkring.
3 dl madlavningsfløde
Sæt fadet ind i en 200 ℃ varm ovn (over- og undervarme) i ca 15 minutter.
Tag fadet ud af ovnen, tjek om fisken er gennembagt og lad retten hvile 5 minutter inden du evt drysser med friske basilikumsblade eller persille.
1/2 håndfuld friske basilikumsblade til servering