Skyl spinaten helt fri for sand og dup den tør i et rent klæde.
Hak de soltørrede tomater groft.
Tilberedning:
I en stor gryde varmes olivenolien op og løg og hvidløg og sauter dem under svag varme indtil de er klare, men ikke brune.
Tilføj gulerødder og forårsløg og steg dem med 3 minutter.
Rør smør og herefter hvedemel ind i blandingen og lad det stege med 1 minuts tid, så melsmagen forsvinder.
Tilføj kylling og krydderier og vend det hele godt rundt og tilføj så hønsebouillon. Sæt låg på og lad det simre i omkring 20 minutter til kyllingen er tilberedt.
Løft kyllingebrysterne op og riv dem i stykker med to gafler. Læg dem ned i gryden igen.
Tilføj spinat, soltørrede tomater, kokosmælk, revet parmesan og gnocchi. Vend det hele godt rundt og lad det varme godt igennem i 5 minutter.
Smag suppen til med salt og måske lidt chiliflager og server den rygende varm med lidt sprøde brødskiver.