Lidtsalt og friskkværnet peber til at smage til med
2spsktomatpure
1dåsehakkede, flåede tomater (400 gr)
150gramspinat(Du kan bruge frisk og frosset spinat. Bruger du frosset spinat, skal det tøes op og væden presses ud.)
5dlMornaysauce
150gramrevet mozzarella(1 kugle mozzarella)
300gramlasagneplader
Tilberedning
Varm olivenolie op i en dyb pande og svits det hakkede kyllingekød.
Tilføj de fintsnittede løg og hvidløg og lad dem stege med et minuts tid.
Tilføj de tørrede krydderier og herefter tomatpure og lad også det stege et minuts tid.
Tilføj nu de flåede hakkede tomater og vend det hele godt sammen og krydr med salt og friskkværnet peber. Lad det koge et par minutter.
Tænd ovnen på 200 grader varmluft.
Vend spinatbladene i saucen og lad dem falde sammen.
Smør et ildfast fad med lidt olie.
Læg et par skefulde Mornaysauce i bunden af fadet og herefter lasagneplader i et jævnt lag.
Top med saucen og herefter et par skefulde Mornaysauce.
Læg et nyt lag lagsagneplader, kyllingesauce og Mornaysauce og fortsæt indtil du slutter med kyllingesauce og til slut et lag revet mozzarella.
Bag kyllingelasagnen i ovnen i ca 30 minutter til lasagnepladerne er helt gennembagte og lasagnen har fået en fin gylden overflade.Tip: Hvis du oplever at osten bliver for mørk, kan du dække fadet med et stykke staniol.
Tag den færdige kyllingelasagne ud af ovnen og lad den køle en smule af inden den serveres f.eks. med en blandet salt med spinatblade.