Tips til opskriften:Skal du lave en stor portion frikadeller med grøntsager, kan det være en fordel af tilberede dem i ovn - 200 grader i 35-40 minutter alt efter hvor store de er.
Tilberedning
Forberedelse:
Pil løg og hvidløgsfed og riv dem på et rivejern eller hak dem fint.
Skræl guleroden og riv også den fint på rivejernet.
Snit forårsløgene fint.
Fjern kerner fra den røde peberfrugt og snit den meget fint.
Rør den hakkede kylling sejt med groft salt - jeg bruger hænderne.
Tilføj de klargjorte grøntsager, æg, mel, friskkværnet peber, evt. lidt chiliflager, og rør det sammen. Efter behov kan du tilsætte lidt mælk eller vand så kyllingefarsen blir lind.
Stil farsen på køl i 15 minutter.
Tilberedning:
Varm olivenolie op i en stegepande.
Dyp en ske i koldt vand og læg kyllingefarsen over på panden. Jeg laver 10 stk af denne opskrift.
Steg dem gyldne på begge sider. Mine fik 7 minutter på hver side. Husk at kylling altid skal gennemsteges!
Lækre til aftensmad, frokost og i madpakken. Og så er de fryseegnede.