Tips til opskriften:Vil du bage kyllingefrikadellerne i ovnen, så læg dem på bagepapir og pensl dem let med olie – det giver stadig en lækker overflade. 200 grader i 20-25 minutter plejer at være passende, men hold øje med dem – ovne er jo forskellige. Og husk: de skal være gennemstegte, men ikke tørre.
Tilberedning
Pil løget og riv det på et rivejern eller hak det fint.
Rør den hakkede kylling med groft salt.
Tilføj æg, hvedemel, revet løg og friskkværnet peber og evt. mælken lidt ad gangen og rør det sammen til en lind fars.Vurder om det er nødvendigt med mælk/vand i farsen, da hakket kylling kan være ret våd i sig selv.
Stil farsen på køl 15 minutter.
Form farsen til 10 nogenlunde lige store frikadeller. Jeg bruger en våd ske.
Steg dem i olivenolie ved middel varme i ca 7 minutter på hver side.