1håndfuldparmesan - eller mere efter smag og behag
2dlhvidvin eller kyllingebouillon
2håndfuldeBabyspinat - grundigt skyllet og klar til brug
Lidtfinthakket bredbladet persille som drys
Tilberedning
Sådan gør du:
Krydr kyllingerne grundigt med chicken rub
varm en pande op med smør eller olie og steg kyllingerne så de får en fin stegeskorpe og er næsten gennemstegte. Læg dem over på en tallerken og lad dem hvile imens du laver saucen.
Hvis det er nødvendigt tiilsætter du en smule ekstra fedtstof og sauterer heri hvidløg og skalotteløgene til de er klarede og tilsæt så tomaterne og lad også dem sautere lidt med.
Tilsæt karrypaste og lad den sautere med et minuts tid inden du lidt ad gangen tilsætter hvidvin/bouillon og fløden - og dernæst den revne parmesanost. Rør alt godt sammen.
Tilsæt nu spinatbladene og lad dem falde lidt sammen inden du putter kyllingestykkerne tilbage i saucen og lader det hele simre lidt indtil kyllingen er helt gennemstegt.
Drys med lidt finthakket bredbladet persille og server f.eks. med blomkålsris eller en blandet salat