Lidtbredbladet persille eller frisk basilikum som drys på den færdige ret
Evt lidtfriskrevet parmesan som drys på den færdige ret
Tilbehør: Løse ris, kartoffelmos, pasta eller små kogte kartofler
Tilberedning
Start med at stege din bacon af på en pande med høje kanter. Er den mager, kan du tilsætte en smule olivenolie. Den skal ikke steges sprød - læg den over på en tallerken.
Tilføj en smule olivenolie til panden og steg kyllingen gylden på alle sider. Den skal ikke gennemsteges, da den færdiggøres i saucen. Læg også den over på tallerknen sammen med baconen.
Steg nu champignonerne gyldne på panden og tilføj herefter løg, hvidløg og når løgene er klare i farven tilføjes peberfrugterne. Lad det hele stege et par minutter ved middel varme.
Læg bacon og kylling tilbage i panden og tilsæt paprika og tomatkoncentrat. Vend det godt rundt og lad det stege et par minutter.
Tilføj nu de hakkede tomater, bouillon og madlavnings/piskefløden. Rør det godt rundt og lad det simre 10-15 minutter.
Smag retten til med salt og friskkværnet peber og giv den et drys bredbladet persille eller friske basilikumsblade inden servering.Tip: Vi synes det smager dejligt med lidt friskrevne flager parmesan henover.
Server med kartoffelmos, løse ris, pasta eller kogte kartofler.