Snit forårsløgene i tynde ringe. Gem den grønne del til drys på den færdige ret.
1 bundt forårsløg
Fjern kerner fra de røde snackpeber og skær dem i tern.
2 store snackpebre
Skræl gulerødderne og snit dem meget fint.
evt. 2 gulerødder
Tilberedning:
Tænd ovnen på 175 ℃ varmluft
Steg bacontern sprøde og gyldne på stegepanden. Læg dem over på et stykke køkkenpapir.
125 g bacon i tern
I samme pande brunes koteletterne godt af på begge sider. Krydr med salt og peber. Løft dem over i et ildfast fad.
4 svinekoteletter, salt, friskkværnet peber
Hvis der er behov for det, tilføjes olivenolie eller smør til panden. Steg først champignonerne til de er flot gyldne. Herefter tilføjes gulerødder, snackpeber, den hvide del af forårsløgene. Lad det stege med nogle minutter og grøntsagerne må gerne tage lidt farve.
2 spsk olivenolie
Sænk varmen og tilføj nu løg og hvidløg og lad dem stege med til løgene blir klare og møre.
Tilføj først tomatkoncentrat og lad det varme godt igennem inden de hakkede tomater, fløden, paprika og timian tilsættes. Rør det hele godt sammen og lad sovsen koge nogle minutter. Smag den til en sidste gang med salt og friskkværnet peber.