Start med pommes frites, da de kræver længere tilberedning end selve saucen. Jeg tilbereder mine i airfryer eller ovn. Se opskriften her.
pommes frites
Kog kartoflerne i letsaltet vand til de er lige netop færdige. Hæld vandet fra og hold dem varme indtil servering.
500 g små kartofler - kogt i letsaltet vand
Imens laves saucen klar:
Pil og snit løgene fint.
2 gule løg - fintsnittede
Skær kødet i lange tynde strimler.
600 g flank steak skåret i strimler
Varm olivenolie op i en pande med høje kanter og steg kødet til det har fået stegeskorpe.
olivenolie til at stege i
Tilføj løg og karry og vend det godt rundt - steg ved middel varme indtil løgene er klare.
2-3 tsk karry - medium styrke
Herefter tilsættes paprika, ketchup, engelsk sauce og fløde. Rør det hele godt sammen og lad det småkoge til kødet er helt mørt. Smag til med salt og friskkværnet peber.
Kog æggene hårde, pil dem og hak dem groft og læg dem i en skål.
4 æg - hårdkogte og grofthakkede
Snit de syltede rødbeder i små tern og læg dem i en skål.
1/2 glas syltede rødbeder- skåret i tern
Snit de gule løg i fine tern og læg dem i en skål.
2 gule løg - fintsnittede
Servering:
Drys den færdige sovs med lidt fintsnittet persille og server med hårdkogte, hakkede æg, syltede rødbeder, fintsnittede rå løg, de kogte kartofler og sprøde pommes frites.