400gramkogte butterbeans(HUSK: Bønner skal altid sættes i blød i min 10-12 timer og vandet skal kasseres.)
2spskollivenolie
2spskgrov sennep
Lidtsalt og friskkværnet peber til at smage til med
Tilberedning
Sådan gør du:
Start med at sætte kartoflerne over.Skrub de små kartofler og kog dem i letsaltet vand indtil de kun lige netop er møre.Hæld vandet fra og lad dem køle godt af. Lav imens de marinerede butterbeans.
Sennepsmarinerede butterbeans:Rør marinaden sammen og smag den til med salt og friskkværnet peber. Bland marinaden med de lune kogte butterbeans.
Lav kartoffelmarinaden ved at vende græske yoghurt/creme fraiche med mayonnaise, sennep og smage den til med flagesalt og friskkværnet peber.
Vend de marinerede butterbeans i kartoffelsalaten og anret på et serveringsfad. Pynt med hakkede mandler, mikrogrønt eller krydderurter.TIP: Er du glad for det salte, kan du med fordel hakke en håndfuld cornichoner som du også drysser henover kartoffelsalaten.