Hak snebolde og dronningemandler groft. Jeg banker bagenden af min køkkenkniv ned på sneboldene, så den hårde overflade krakelerer. Så er de nemmere at hakke.
8 Toms snebolde, 50 g dronningemandler
Si kirsebær, så du har kirsebær og sauce/sirup for sig. Du skal bruge 1 dl kirsebærsauce/sirup og 10-15 kirsebær.
1 glas kirsebær i sirup/sauce
Pisk fløden til en let og luftig skum. Ikke for fast, men stop når fløden danner bløde toppe.
5 dl piskefløde
I en anden skål piskes æggeblommer med sukker og vaniljesukker til en luftig æggemasse.
4 æggeblommer, 75 g sukker, 2 tsk vaniljesukker
Bland forsigtigt flødeskum med æggemassen og vend grofthakkede snebolde og dronningemandler i.
2 Toms snebolde, 25 g dronningemandler
Hæld isen i en fryseegnet form. Fordel kirsebærsauce/sirup henover isen og lav swirls med en gaffel. Pynt med resten af de grofthakkede snebolde og dronningemandler.
1 dl kirsebærsauce/sirup
Frys isen minimum 4 timer. Tag isen ud 10-15 minutter før den skal serveres.