Skræl gulerødderne og snit dem i små tern. Kog dem i letsaltet vand et par minutter til de lige netop er møre.
100 g gulerødder
Hæld vandet fra og overhæld dem med koldt vand, så kogningen stopper. Dryp dem herefter godt af.
Bruger du frosne ærter, tøes de op og dryppes godt af. Bruger du friske ærter overhældes de ganske kort med kogende vand.
100 g ærter
Dræn væden fra de hvide asparges og dup dem tørre.
100 g hvide asparges fra dåse
Rør creme fraiche og mayonnaise sammen og smag til med lidt sukker, salt og friskkværnet peber.
2 ½ store spsk creme fraiche 18%, 2 ½ store spsk mayonnaise, sukker, salt, friskkværnet peber
Vend dressingen med gulerødder, ærter og hvide asparges og lad gerne salaten trække 15 minutter på køl inden den serveres.
Italiensk salat opbevares i en lufttæt beholder i køleskabet, hvor den kan holde sig 1 uge. Server den på rugbrød eller i sandwich med kødpålæg som hamburgerryg, skinke eller rullepølse.