Go Back
Udskriv
Recipe Image
Equipment
–
+
personer
Hjemmelavet karrysalat
Antal
4
personer
Forb. tid:
5
minutter
min
Tilb. tid:
10
minutter
min
Samlet tid:
15
minutter
min
Ingredients
Dressing
1
dl
mayonnaise
½
dl
creme fraiche 38%
2
tsk
karry medium stærk
salt
(tilsmagning)
peber
(tilsmagning)
sukker
(tilsmagning - kan udelades)
Fyld
3
æg
1
lille
rødt æble
2
spsk
kapers
2
spsk
cornichoner
1
bundt
purløg
(eller karse)
Tilberedning
Kog æggene hårde, afkøl dem og hak dem fint eller groft alt efter hvor meget struktur du ønsker i den færdige karrysalat.
3 æg
Rør mayonnaise og creme fraiche sammen i en skål og smag til med karry, salt, friskkværnet peber og eventuelt lidt sukker.
1 dl mayonnaise,
1/2 dl creme fraiche 38%,
2 tsk karry medium stærk,
salt,
peber,
sukker
Snit æble, kapers, cornichoner og purløg fint. Rør det ind i dressingen, men hold lidt af purløgene tilbage som pynt.
1 lille rødt æble,
2 spsk kapers,
2 spsk cornichoner,
1 bundt purløg
Server som fyld i sandwich eller på rugbrød med f.eks. sild og rødløg.
Opbevares på køl i beholder med tætsluttende låg, hvor den holder sig frisk i 2-3 dage.