Go Back
Udskriv
Recipe Image
Equipment
–
+
servings
Hindbærcoulis - Hindbærsauce
Antal
4
personer
Tilb. tid:
10
minutter
min
Samlet tid:
10
minutter
min
Ingredients
250
g
hindbær
(Friske eller frosne)
50
g
sukker
½
stang
vanilje
(eller 1 stor tsk vaniljesukker)
citronsaft
(tilsmagning)
Tilberedning
Kom bær, sukker, vaniljesukker og vaniljestang i en gryde og bring det i kog.
250 g hindbær,
50 g sukker,
½ stang vanilje
Lad hindbærcoulis'en koge ved svag varme i 8-10 minutter.
Smag til med citronsaft og evt lidt ekstra sukker alt efter hvor søde bærrene er.
citronsaft
Hæld hindbærrene igennem en finmasket sigte, mas lidt med en ske, så du får så meget saft med som muligt uden at der kommer kerner med.
Lad den køle helt af inden den serveres.