Go Back
Udskriv
Recipe Image
Equipment
Instruction Images
–
+
servings
Hindbær-rabarber sorbet
Antal
1
portion
Ingredients
200
gram
hindbær (gerne frosne)
300
gram
rabarber - rengjorte og skåret i små stykker
2
dl
vand
½
stang
vanille (kornene) Den tomme stang koger du med sammen med rabarber og de frosne bær
100
gram
Rå rørsukker (Alternativt 3 spsk Sukrin Gold og 3 spsk kokosblomstsukker)
½
stk
økologisk citron - saften
Tilberedning
Så nemt er det:
Kog rabarber og de frosne hindbær med vand, sukker, vanillekorn, citronsaft og den tomme vanillestang i 5 minutter indtil rabarberne er helt møre.
Passer massen igennem en sigte, så rabarbertråde og hindbærkerner sies fra.
Smag saften til og juster evt med lidt ekstra rørsukker eller sukring gold og kokosblomstsukker
Sæt blandingen på køl
Hæld den afkølede blanding på ismaskinen og lad den køre til en lækker sorbet
Hæld sorbet'en over i en aflang beholder - så er det lettere at lave pæne kugler - og stil den i fryseren.
Tag den ud i god tid før servering.
Server med brownie, friske bær eller blot lidt grofthakket mørk chokolade
Rigtig god fornøjelse!