1dlstærk kaffe eller espresso(Alternativ: Friskpresset appelsinsaft)
2spskmørk rom(Alternativ: Rom aroma)
Evt 2tskvaniljesukker
1dlkokosmel til at trille havregrynskuglerne i
Kokkens noter
Tip til opskriften:Er du ikke glad for tanken om at havregrynskuglerne skal indeholde alkohol kan du erstatte den med rom aroma. Ønsker du at lave opskriften uden kaffe, kan den erstattes af friskpresset juice og evt. lidt fintrevet appelsinskal.
Tilberedning
Kom havregryn, sukker, kakao og evt vaniljesukker i en skål og smuldr smørret i.
250 g finvalsede havregryn, 150 g sukker, 50 g usødet kakao, 125 g smør, Evt 2 tsk vaniljesukker
Tilføj den afkølede kaffe og evt rom og saml massen med hænderne.
1 dl stærk kaffe eller espresso, 2 spsk mørk rom
Form til kugler i den størrelse, der passer dig og tril dem efterfølgende i kokosmel.Tip: Hvis havregrynsmassen er for klistret, kan du stille den på køl 10 minutter. Så er den nemmere at arbejde med.
1 dl kokosmel til at trille havregrynskuglerne i
Havregrynskugler opbevares på køl indtil de skal nydes.