Tilføj bouillonen og varmen så retten nu blot simrer og dækker den til med låg.
5 dl oksebouillon
Lad nu retten simre mindst en time og gerne længere indtil kødet er helt mørt.
Når der mangler 30 minutter af tilberedningstiden, begynder du at tilberede kartoflerne til kartoffelmosen.
Tag låget af gullash'en og lad saucen koge let ind inden du tilsætter fløde og smager den til med salt og friskkværnet peber.Tag de små stilke fra timiankvistene op med en gaffel.
2.5 dl fløde, salt, peber
Server med en dejlig luftig kartoffelmos, friske timianblade eller fintsnittet bredbladet persille, syltede rødbeder eller asier.
Evt. persille
Sådan laver du kartoffelmos:
Skræl kartoflerne og snit dem i mindre tern.
1 kg kartofler
Kog dem helt møre i vand uden tilsat salt.
Dræn vandet fra kartoflerne og damp dem helt tørre.
Tilføj smør og mos kartoflerne med en gaffel.
50 g smør
Tilføj nu lidt efter lidt mælk imens der piskes med piskeris eller håndmixer indtil kartoffelmosen får en cremet konsistens.