Go Back
Udskriv
Recipe Image
Instruction Images
–
+
servings
Græske frikadeller
Antal
20
stk
Samlet tid:
30
minutter
min
Ingredients
500
gram
hakket oksekød
1
stk
æg
1
stk
løg - revet
2
spsk
rasp
100
gram
feta - smuldet
2
fed
hvidløg - revet eller knuste
½
tsk
stødt spidskommen
½
tsk
stødt koriander
1
tsk
tørret oregano
1
håndfuld
bredbladet persille - fintsnittet
Evt ½
stk
rød chili - fintsnittet
(Kan udelades)
Lidt
salt og friskkværnet peber
Evt Lidt
hvedemel til at trille kødbollerne i før stegning
1
dl
olivenolie til at stege i
Tilberedning
Rør alle ingredienserne (undtagen raspen) sammen til en ensartet fars.
Rør nu rasp ind i farsen lidt efter lidt.
Har du tid, så sæt gerne farsen på køl 15-30 minutter inden du former den til frikadeller - jeg beregner en lille skefuld fars pr. frikadelle.
Tril farsen til store nogenlunde ens frikadeller. Tril dem i et tyndt lag hvedemel (kan udelades).
Steg dem i rigeligt olivenolie ved middelvarme. Mine fik ca 10 minutter.