Majs tips til opskriften:Det kan være svært at finde en perfekt modne avocado i grøntafdelingen og det er så frustrerende at komme hjem med en dyrt indkøbt avocado, der så viser sig at være enten umoden og derfor smager af absolut ingenting - eller værre endnu, en overmoden, brun avocado, der ryger lige i skraldespanden. Men der er hjælp på vej, for længere nede i teksten gir jeg dig mine bedste tips og tricks til at udvælge den rigtige avocado og hvordan du selv kan modne den hjemme på køkkenbordet.
Hak mynte eller persille fint og tilsæt det dressingen.
evt. friske mynteblade eller persille som pynt
Smag til med salt og friskkværnet peber.
salt, friskkværnet peber
Den græske salat:
Snit blommetomaterne i kvarte. Bruger du cherrytomater skæres de i halve
7 blommetomater
Skær fetaosten i tern
100 g fetaost
Fjern avocadostenen og skrab avocadokødet ud med en ske. Snit den i tern eller både.
1 moden avocado
Skær agurken igennem på langs og skrab med en teske kernerne ud. Snit herefter agurken i tynde skiver.
1/2 agurk
Fjern kernehuset fra den røde peberfrugt og snit den i strimler.
1 rød peberfrugt
Skær rødløget midt over og herefter i tynde både
1 rødløg
Bland alle ingredienserne til salaten forsigtigt sammen og vend med dressingen lige før servering. Drys med friske mynteblade eller persille og kværn lidt peber henover.
1 håndfuld sorte kalamataoliven uden sten, 1/2 håndfuld frisk mynte eller persille