Hak mynte eller persille fint og tilsæt det dressingen.
evt. friske mynteblade eller persille som pynt
Smag til med salt og friskkværnet peber.
salt, friskkværnet peber
Den græske salat:
Snit blommetomaterne i kvarte. Bruger du cherrytomater skæres de i halve
7 blommetomater
Skær fetaosten i tern
100 g fetaost
Fjern avocadostenen og skrab avocadokødet ud med en ske. Snit den i tern eller både.
1 moden avocado
Skær agurken igennem på langs og skrab med en teske kernerne ud. Snit herefter agurken i tynde skiver.
1/2 agurk
Fjern kernehuset fra den røde peberfrugt og snit den i strimler.
1 rød peberfrugt
Skær rødløget midt over og herefter i tynde både
1 rødløg
Bland alle ingredienserne til salaten forsigtigt sammen og vend med dressingen lige før servering. Drys med friske mynteblade eller persille og kværn lidt peber henover.
1 håndfuld sorte kalamataoliven uden sten, 1/2 håndfuld frisk mynte eller persille