Fjern kerner og snit peberfrugterne i tynde strimler.
1 stor rød peber, 1 stor gul eller orange peber
Snit løgene i tynde både.
1 stort gult løg
Snit fetaosten i kuber.
300 g fetaost skåret i store tern
Snit cherrytomaterne i halve.
1 stor håndfuld cherrytomater
Skær agurken igenne, fjern evt kerner og snit den herefter i skiver.
1/2 agurk
Skær kyllingekødet i mundrette stykker eller tynde strimler.
400 g kyllingefilet eller bryst
Tilberedning:
Start med at lave dressingen ved at blende alle ingredienser til en ensartet konsistens.
½ dl citronsaft, ½ dl olivenolie, 2 spsk flydende honning, 1 spsk Dijon eller anden sennep, ½ håndfuld friske krydderurter f.eks. bredbladet persille, oregano, timian, salt, friskkværnet peber
Kog pastaen efter anvisning på pakningen. Den skal gerne være færdig samtidig med kyllingen, da salaten skal serveres lun eller varm for det bedste resultat.
400 g orzo/risoni
Start med at vende kyllingen i den røde eller grønne pesto og steg den gylden og gennemstegt på en pande. Krydr med salt og friskkværnet peber.Løft de færdigstegte kyllingestrimler over på en tallerken og hold dem varme.
2 store spsk rød eller grøn pesto, olivenolie til at stege i
Steg i samme pande løg, peberfrugter og løg til de er gyldne og møre. Smag til med salt og friskkværnet peber.
salt, friskkværnet peber
Vend den kogte og drænede pasta med halvdelen af dressingen. Hold resten af dressingen tilbage til servering.
Fordel kylling- og peberfrugtblanding over pastaen, top med cherrytomater, kalamataoliven, agurk, friske krydderurter og feta.