Vask kartoflerne og snit dem i halve. Vend dem i lidt olivenolie og fordel dem på en bageplade beklædt med bagepapir. Bag dem 15-20 minutter til de er næsten møre.
500 g små kartofler
Imens klargøres kylling og grøntsager.
Fjern evt sener og hinder fra kyllingefileterne og læg dem over i et ildfast fad. Bruger du kyllingebryst skæres de i tynde strimler.
400 g kyllingefilet
Skær peberfrugterne i halve, fjern kerner og hinder og snit dem herefter i strimler. Læg dem over i det ildfaste fad.
1 rød peberfrugt, 1 orange peberfrugt
Pil hvidløgene og snit dem i halve og læg dem over i fadet.
4 fed hvidløg
Pil rødløget og snit det i tynde både og læg dem over i fadet.
1 rødløg
Snit forårsløgene i ringe. Hold lidt af den grønne del tilbage som drys på den færdige ret. Læg forårsløgene over i fadet.
4 forårsløg
Tilføj olivenolie, mørk balsamico, tørrede krydderier, fintrevet citronskal og saften af ½ citron, salt og friskkværnet peber og vend det hele godt rundt ved hjælp af et par skeer.