Nu skal du lade blenderen køre imens du langsomt tilsætter olivenolien, så den blendes godt ind i grøntsagssuppen.
1/2 dl rigtig god olivenolie
Stil suppen på køl og server den iskold toppet med sprøde brødcroutoner, fintsnittet grønt og lidt rigtig god olivenolie.
fintsnittede grøntsager, friske, fintsnittede krydderurter som f.eks. timianblade, oregano, bredbladet persille, basilikum, brødcroutoner, rigtig god olivenolie
Sådan laver du brødcroutoner:Skær lyst brød fri for skorper og skær dem i store tern.Rist dem ved middel varme på en pande med lidt olivenolie og krydr gerne med hvidløgssalt og løgpulver.Har du købt/bagt for meget brød, kan du lave en stor portion brødcroutoner og når de er helt afkølede, opbevares de i en beholder med tætsluttende låg. Så har du altid lækker topping til dine salater og supper.