Læg butterdejen eller tærtedejen over på en bageplade beklædt med bagepapir
Prik bunden med en gaffel
Smør bunden med en smule af olien
Fordel de fintsnittede krydderurter på bunden - lad 1-2 cm af kanten være uden fyld (den skal foldes til sidst)
Fordel nu de to slags oste - undlad 1-2 cm af kanten.
Bland kartoffelskiverne med resten af olien, lidt frisk timian, salt og friskkværnet peber.Læg dem nu lagvis på osten og igen lades 1-2 cm af kanterne være.
Fold kanterne hele vejen rundt og pensl dem med sammenpisket æg.
Bag galetten i ca 30 minutter eller indtil kartoflerne er møre og kanten sprød og gylden.
Tag den færdigbagte galette ud af ovnen og drys med ekstra friske krydderurter og dryp med flydende honning.Server den lun med en god blandet salat. Du kan inde unde fanen "Salater" finde flere lækre salater, toppings og dressings.