Go Back
Udskriv
Opskriftsbillede
Equipment
Instruction Images
–
+
servings
Fyldt kyllingebryst
Antal
4
personer
Forb. tid:
10
minutter
min
Tilb. tid:
25
minutter
min
Ingredienser
4
kyllingebryst
1
bakke
flødeost f.eks. pikantost
4
skiver
bacon
1
spsk
olivenolie
salt
friskkværnet peber
Tilberedning
Tænd ovnen på 200℃
Snit en lomme i hvert kyllingebryst og fyld det med flødeost som f.eks. pikantost
Luk kyllingebrystet og krydr med salt og friskværnet peber (vil du have dem ekstra krydrede kan du også bruge all-round-krydderi).
Svøb hvert kyllingebryst i en skive bacon og læg det ned i et ildfast fad.
Dryp med olivenolie og tilbered dem i ca 25 minutter alt efter hvor tykke kyllingebrysterne er. Husk at kylling altid skal gennemsteges!
Server med kartofler, f.eks "råstegte" kartofler, der også kan tilberedes i ovnen, løse ris, pasta eller en fyldig salat.