Evt lidtDrys: Mikrogrønt og en rest sprødstegt bacon, jeg har smuldret henover
Tilberedning
Har du ikke kogte kartofler på køl, så kog dem til de lige netop har fået nok, hæld vandet fra og stil dem til side, så de lige køler lidt af inden du skal skære dem i mindre stykker.
Tænd ovnen på 200 grader
Pisk æggene med den friskrevne parmesan, lidt salt og friskkværnet peber.
Varm olie op på panden og sauter løg til de er klare.
Knæk de trægede ender af de grønne asparges. Sauter nu de grønne asparges, til de tager lidt farve - kun et par minutter
Fordel løg, soltørrede tomater og kartoffelstykker i bunden af tærtefadet eller panden. Hæld æggemassen henover og fordel de grønne asparges og drys evt. lidt chiliflager henover.
Stil i ovnen indtil æggemassen stivner.
Drys evt. med mikrogrønt, sprødstegt bacon eller fintsnittet purløg.Server med en stor blandet salat og lidt sød chilisauce.