350 g koldt vand, 15 g gær, 1 spsk flydende honning
Tilføj de to slags mel og lad maskinen køre et par minutter inden olivenolie og fint salt tilføjes.
50 g fuldkorns durum, 400 g pizzamel, 2 spsk olivenolie, 10 g fint salt
Sæt hastigheden op på røremaskinen og lad den ælte dejen til dejen slipper skålens kanter.
Hæld dejen over i en lille bradepande foret med bagepapir, dæk den med en plasticpose og lad den hæve et lunt sted 1 time, så gæren får lov til at komme igang med at arbejde.
Sæt herefter dejen på køl i minimum 8 timer.
Tag dejen ud af køleskabet og lad den efterhæve 2 timer et lunt sted.
Tænd ovnen på 230℃ alm ovn
Dryp en rigelig mængde olivenolie henover overfladen på brødet og med fugtige fingerspidser trykkes små huller i dejen.
olivenolie, friske rosmarinkviste, flagesalt til drys
Massér de friske rosmarinkviste med lidt af den olivenolie du har på fingrene (så brænder de ikke af ved bagning) og drys dem henover overfladen. Drys også med lidt flagesalt henover.
Bag brødet på midterste ribbe i 10-12 minutter til brødet er gennembagt og overfladen er flot gyldenbrun.
Løft brødet ud af formen og lad det køle af på en rist.