Lidtfriske krydderurter som drys f.eks. oregano eller rosmarin
Tilberedning
Tænd ovnen på 250 grader (alm ovn). Har du en pizzasten, så sæt den med ind. Det gir en ekstra sprød og lækker bund. Alternativt lader du en af ovnens plader varme med op og bager din flammkuchen på den.
Vent med at tage den færdige butterdej ud af køleskabet indtil lige før tilberedning. Når den er kold, er den lettest at arbejde med.
Brug det bagepapir den færdige butterdej er rullet sammen med. Rul den ud og prik hele bunden med en gaffel. På den måde sikrer du at bunden ikke bobler op under bagning.
Rør creme fraiche med salt, friskkværnet peber og evt lidt friskrevet muskatnød.
Smør bunden med creme fraicheblandingen, top med tynde skiver rødløg, herefter kartofler og til sidst bacontern.
Bag ved 250 grader til bunden er sprød og gylden på kanterne.