Go Back
Udskriv
Recipe Image
–
+
servings
Flæskestegssovs
Antal
4
personer
Samlet tid:
15
minutter
min
Ingredients
5
dl
siet stegesky fra flæskestegen
(Alternativ: God fond)
1
dl
rødvin
25
g
smør
3
spsk
hvedemel
2
dl
piskefløde
1
stor spsk
ribsgele
salt
(Tilsmagning)
peber
(Tilsmagning)
Evt
kulør
Tilberedning
Smelt smørret i en gryde og rør hvedemelet i.
25 g smør,
3 spsk hvedemel
Lad melblandingen blive let gylden, så melsmagen forsvinder inden du begynder at piske den siede stegesky fra flæskestegen i.
5 dl siet stegesky fra flæskestegen
Tilføj rødvin, ribsgele og fløde og lad soven koge op.
1 dl rødvin,
2 dl piskefløde,
1 stor spsk ribsgele
Smag til med salt og friskkværnet peber.
salt,
peber
Savner sovsen farve, kan du tilsætte et par dråber kulør.
Evt kulør