Ca 2dlgrøntsagsbouillon (evt kogende vand plus terning)
2dlfløde(enten piskefløde eller madlavningsfløde)
Lidtfriskrevet parmesanost
1håndfuldruccola - snittet i halve
Lidtfriskkværnet peber
Tilberedning
Kog pastaen i godt saltet vand efter anvisning på pakken. Gem lidt at pastavandet til at justere saucen med.Imens pastaen koger tilbereder du saucen.
Varm olivenolie op i en pande med høje kanter eller stegegryde og steg løg og hvidløg til de er klare.
Fjern skindet fra pølserne og hak farsen groft, hvorefter den steges med nogle minutter.
Tilføj nu tomatpure og sukker, der gerne må stege med et minuts tid før du tilsætter grøntsagsbouillon og fløde. Lad saucen simre et par minutter og riv så lidt parmesan henover.
Smag saucen til med salt og friskkværnet peber. Alt efter hvor tyk du ønsker saucen, kan du justere med lidt at kogevandet fra pastaen.
Vend den kogte pasta ned i saucen og du er klar til servering
Ved servering: Riv lidt mere parmesan henover hver portion, fordel ruccola på toppen og dryp med lidt god olivenolie. henover.