Skræl gulerødder og pastinakker og snit dem i grove tern.
200 g gulerødder, 200 g pastinakker
Rens og snit champignonerne i halve eller kvarte alt efter deres størrelse.
250 g champignoner
Tilberedning:
Steg bacon gylden og sprød og læg den over på lidt køkkenpapir.
125 g bacon
Brun champignoner ved høj varme i stegeresterne til de får en flot gylden farve. Tilføj om nødvendigt smør eller olivenolie til at stege i. Læg dem til side.
Lidt smør eller olivenolie
Brun kyllingen ved middel varme, så den får en flot stegeskorpe på begge sider. Læg gulerødder, pastinakker, løg, perleløg og hvidløg ved og steg nogle minutter til grøntsagerne blir let karamelliserede.
1 kg hele kyllingelår eller bryst, 200 g perleløg
Drys hvedemel over og vend det hele godt rundt og tilføj så rødvin, bouillon og krydderier. Sænk varmen og lad retten simre i 30 minutter under låg.
Løft kylling og grøntsager over på et fad og kog saucen ind ved kraftig varme. Smag den til med salt og peber og læg kylling og grøntsager tilbage i saucen.
salt, peber
Varm retten godt igennem og giv den et drys fintsnittet bredbladet persille og server f.eks. med cremet kartoffelmos.