Steg bacon sprød og gylden på en varm pande. Læg dem herefter over på et styke køkkenpapir.Panden skal IKKE vaskes af!
250 g bacon
Steg kyllingebrysterne i baconfedtet - tilføj evt lidt olivenolie, hvis der ikke er stegerester nok. Skal det gå hurtigt, kan du skære kyllingebrysterne midt igennem, så de bliver flade.
Snit avocadoerne i tynde både og cherrytomaterne i halve.
2 modne avocadoer, 200 g cherrytomater
Dræn majsene.
1 lille dåse majs
Sådan laver du lynsyltede rødløg:
Rør honning og citronsaft sammen, snit rødløg i papirstynde skiver og vend dem godt rundt i citron/honningblandingen. Masser gerne med fingrene, så er løgene klar på under et minut.
1 stort rødløg - skåret i papirstynde skiver, 1/2 citron (saften), 1 tsk sukker
Sådan laver du karrydressing:
Alle ingredienserne røres sammen og dressingen smages til med salt og friskkværnet peber.
Læg salatbladene i bunde af salatskålen. Og læg kyllingestykkerne henover salaten. Fordel halverede tomater, avocado, syltede rødløg og tomater i små "grupper"
Dryp lidt af dressingen henover og server resten i en skål ved siden af.
Server evt salaten med lidt lækkert brød ved siden af for ekstra mæthed.