Go Back
Udskriv
Recipe Image
Equipment
–
+
servings
Citronsorbet
Antal
4
personer
Forb. tid:
15
minutter
min
Tilb. tid:
30
minutter
min
Samlet tid:
45
minutter
min
Ingredienser
2½
dl
citronsaft (svarer til 4-5 citroner)
200
g
sukker
3
dl
vand
revet skal af 1 citron
1
æggehvide
(kan udelades)
evt. 2
spsk
Limoncello
(kan udelades)
Tilberedning
Kog vand, sukker og citronskal til en sirup og lad den køle af.
Rør citronsaft og evt Limoncello i.
Pisk evt en æggehvide og vend i blandingen. Æggehviden gir en bedre konsistens.
Kør på ismaskine eller frys i en beholder og rør grundigt hver halve time indtil sorbet er frosset.
Ved servering tages sorbet'en ud af fryseren 5-10 minutter før servering.