I en stor røreskål blandes hvedemel, sukker, usødet cacaopulver, bagepulver og vaniljesukker.
250 g sukker, 175 g hvedemel, 5 spsk usødet cacaopulver, 1 spsk bagepulver, 2 spsk vaniljesukker
Smelt smør i en gryde, fjern gryden fra varmen og tilsæt mælk, så den ikke er en smule afkølet. Tilføj ægget og pisk blandingen grundigt. Brug evt en håndmixer.
200 g smør, 2 dl mælk, 2 æg
Bland mel- og smørblanding grundigt og hæld over i en lille bradepande beklædt med bagepapir.
Bag chokoladekagen i midten af ovnen i ca 25 minutter eller til den er helt gennembagt.
Lad kagen køle af i bradepanden.
Rør flormelis med kogende vand og fordel glasuren over den helt afkølede kage. Drys straks med Tivolidrys eller anden spiselig krymmel.
200 g flormelis, 3 spsk kogende vand, Tivolidrys eller anden spiselig krymmel