Evt. 2småansjosfileter(De er kun med for at give en mere intens smag og kan sagtens udelades.)
Kokkens noter
Tip til dressingen:En klassisk cæsardressing indeholder ansjosfileter. Ønsker du at lave en mere autentisk version, kan du til denne opskrift tilføje 2 små ansjosfileter, der blendes sammen med æggeblommer, hvidløg, parmesan og citronsaft.
Tilberedning
Æggeblommer, hvidløg, parmesan, sennep og citronsaft blendes eller piskes godt sammen.Tip: Ønsker du at tilføje 2 små ansjosfileter er det her de skal blendes med.
Tilføj nu raps- eller olivenolie lidt ad gangen imens der fortsat blendes eller piskes. Fortsæt indtil al olien er indarbejdet og konsistensen blir tyk og cremet.
Tilsæt først nu vand imens du blender eller pisker indtil dressingen har den ønskede konsistens. Pas på den ikke bliver for flydende, men stadig er cremet og lækker.