Go Back
Udskriv
Recipe Image
–
+
portioner
Blommecrumble
Antal
6
portioner
Samlet tid:
30
minutter
min
Ingredients
Bagte blommer:
700
gram
blommer (vægt uden sten)
2-3
spsk
sukker afhængigt af hvor sure dine blommer er
(Jeg bruger altid rørsukker, men hvidt sukker kan også bruges.)
1
stor tsk
vaniljesukker
2
spsk
ristede mandelflager eller mandelsplinter
(Kan udelades, men gir ekstra sprødhed og dejlig smag til din crumble.)
Evt lidt
mørk rom
(Kan udelades. hvis du ønsker en alkoholfri kage)
Crumble:
100
gram
koldt smør
100
gram
hvedemel
3
spsk
kokosmel
2
spsk
sukker
(Jeg bruger altid rørsukker, men almindeligt hvidt sukker kan også bruges.)
1
tsk
vaniljesukker
Evt. 2-3
spsk
ristedet mandelflager eller mandelsplinter
(Kan udelades, men gir ekstra sprødhed og smag til din crumble.)
Til servering: En god vaniljeis, letpisket flødeskum eller creme fraiche