100gsaltmandler som drys(eller ristede græskarkerner)
bredbladet persille som drys(kan udelades)
Sennepsdressing:
5spskolivenolie
2spskfintsnittet persille
2-3tsksennep(jeg bruger en grov sennep)
1spskakaciehonning
2spskcitronsaft(tilsmagning)
salt(tilsmagning)
friskkværnet peber(tilsmagning)
Tilberedning
Skyl salaten, dup den tør og bræk den i mindre stykker. Læg den i bunden af en salatskål.
2 håndfulde sprøde salatblade
Skær blomkålen i små buketter og hak dem herefter med en kniv i den ønskede finhed. Vil du have blomkålen som blomkålsris, kan du med fordel rive blomkålen på et rivejern. Læg den snittede blomkål ovenpå.
1 lille blomkål
Snit æblerne i mindre tern og forårsløgene fint og fordel dem ovenpå.
2 æbler, 2 forårsløg
Snit fetaosten i tern eller smuldr den henover.
100 g fetaost
Drys med salte mandler og evt lidt bredbladet persille.
100 g saltmandler som drys, bredbladet persille som drys
Sennepsdressing:
Hak persillen meget fint og læg den i et glas med låg sammen med olivenolie, sennep, citronsaft og flydende honning. Ryst godt til dressingen begynder at tykne og smag dressingen til med salt og friskkværnet peber.