Go Back
Udskriv
Opskriftsbillede
Instruction Images
–
+
servings
Blomkålspizza med blåskimmel, pære og parmaskinke
Antal
1
stk
Ingredienser
Det skal du bruge til 1 pizza
400
gram
blomkålsris eller broccoliris
(Lav den gerne selv ved at køre blomkål eller broccoli på din foodprocessor indtil den får en cous cous lignende konsistens)
3
stk.
æg
1
spsk
Fiber HUSK
1
nip
flagesalt
1
stk.
blåskimmelost
1
stk.
mozzarellaost - revet i mindre stykker
1
stk.
pære skåret i tynde skiver
Lidt
olivenolie
4
skiver
parmaskinke
1
håndfuld
ruccolasalat
1
håndfuld
friske krydderurter: Rosmarin og timian eller oregano
Tilberedning
Sådan gør du:
Start med at tænde ovnen på 200 grader
Kør dine blomkål eller broccolibuketter i en foodprocessor indtil de får en cous couslignende konsistens.
Rør dine blomkåls- eller broccoliris sammen med æg, HUSK og lidt salt til en ensartet masse.
Læg et stykke bagepapir på en bageplade og fordel blomkålsdejen ud til en stor rund cirkel.
Bag den i ca 20 minutter eller indtil den er fast og fint gylden i farven.
Tag dejen ud og fordel blåskimmelost og mozzarella samt skiver af pære.
Sæt den tilbage i den varme ovn i 15 minutter eller indtil osten er smeltet og fint gylden på toppen.
Tag den ud og fordel parmaskinke, ruccola og friske krydderurter på pizzaen og server den rygende varm.
Rigtig god fornøjelse!