150gramblåbær friske eller fra frost(bruger du frosne bær, så husk at dryppe dem lidt af, så dejen ikke bliver for våd.)
50gramhvid chokolade - jeg bruger chokoladeknapper som jeg tilsætter hele.
Tilberedning
Tænd ovnen på 185 grader varmluft
Start med at piske smør og sukker til en luftig masse
Pisk herefter æg i et ad gangen
Vend creme fraiche i massen
Bland mel, vaniljesukker, salt og bagepulver sammen og vend det i massen
Bland frugt og chokolade i - så er du klar til at fylde formene.
Sæt papirsforme ned hullerne på en fast form med plads til 12 muffins. Fyld formene 3/4 op - ikke mere, da dejen hæver under bagning.
Drys lidt rørsukker henover og sæt dem ind i den varme ovn.Mine får ca 20 minutter.Hold øje med dine muffins. Ovne varme meget forskelligt, så pas på de ikke brænder på. Stik med en kødnål og når dejen slipper er din muffin færdigbagt.
Tag dem ud og lad dem køle af imens de står i den faste form.
Skal de fryses ned, er det vigtigt at de er helt kolde og pakkes ned i en lufttæt beholder.