Evtlidtchiliflager eller chipotle chili krydderi hvis din guacamole gerne må være lidt ekstra hot
Tip:Ønsker du din guacamole lidt ekstra cremet kan du med fordel blande den med en stor spsk creme fraiche eller græsk yoghurt
Tilberedning
Varm ovnen op til 200 grader
Bland alle ingredienserne til Big Mac dressingen sammen - smag den til med flagesalt og friskkværnet peber. Stil den på køl indtil den skal bruges.Tip: Dressingen kan opbevares i en tætsluttende beholder på køl, hvor den holder sig fint et par dage.
Mos avocadoen og smag til med flagesalt, friskkværnet peber, citronsaft og knust hvidløg.Skal den være hot, tilsætter du lidt chiliflager eller chipotle chili krydderiSkal den være ekstra cremet, kan du røre lidt creme fraiche eller græsk yoghurt ind i avocadomosen.
Smør en stor bradepande med lidt olivenolie
Rør det hakkede oksekød med æg, flagesalt og friskkværnet peber og form dem til små kødboller.
Læg et lag tortillachips og drys med friskrevet rød cheddar og dryp lidt salsa henover. Læg herefter endnu et lag tortillachips der igen drysses med ost og salsa.
Fordel kødbollerne henover og sæt ind i den varme ovn til kødbollerne er gennembagte og osten smeltet.
Tag bradepanden ud af ovnen og drys med fintsnittet icebergsalat, guacamole og Big Mac dressing.
Nyd den rygende varm - og stil gerne små skåle med ekstra dressing, guacamole og salsa ind ved siden af.Rigtig god fornøjelse!