Go Back
Udskriv
Recipe Image
Equipment
–
+
servings
Bananmuffins
Antal
12
stk
Forb. tid:
15
minutter
min
Bagetid
20
minutter
min
Samlet tid:
35
minutter
min
Ingredients
3
modne bananer
125
g
smør (stuetemperatur)
175
g
sukker
2
tsk
vaniljesukker
3
æg str L
175
g
hvedemel
1 ½
tsk
bagepulver
125
g
chokolade
Tilberedning
Tænd ovnen på 200℃ over- og undervarme
Pisk det bløde smør med sukker og vaniljesukker til en lys og luftig masse.
125 g smør (stuetemperatur),
175 g sukker,
2 tsk vaniljesukker
Pisk æggene i et ad gangen, hvor der piskes grundig imellem hvert æg.
3 æg str L
Mos banenerne med en gaffel og rør dem i.
3 modne bananer
Bland hvedemel og bagepulver og rør det i dejen. Undgå at røre for meget.
175 g hvedemel,
1 ½ tsk bagepulver
Hak chokoladen groft - hold ca 25 g tilbage - og vend den i dejen.
125 g chokolade
Fordel dejen i muffinsforme og top med den sidste chokolade.
Bag dem på midterste ovnribbe i 15-20 minutter til overfladen er fint gylden og gennembagt (tjek med en kødnål).
Lad de færdigbagte bananmuffins køle af på en bagerist. De opbevare i en lufttæt beholder ved stuetemperatur og så er de også fryseegnede.