2tsktørrede krydderier alt efter hvor stærk du ønsker din bagte blomkål. Jeg er vild med "Smoked Spanish Chorizo Rub" fra @EpicSpice(Du kan også bruge: Karry, røget paprika eller chipotle chili krydderi)
Salaten:
2-3håndfuldespidskål - fintsnittet(TIP: Du kan evt blande spidskål med hjertesalat eller feldsalat)
Bræk blomkålen i små buketter - jo mindre buketter jo hurtigere tilberedning.
Vend dem i en lille smule olivenolie og læg dem ud på en bageplade beklædt med bagepapir.
Riv parmesan eller andet ost henover (kan udelades), drys med tørrede krydderier og sæt pladen ind i ovnen i ca 15 minutter.
Tag dem ud og lad dem køle en smule af inden du samler salaten
Sådan samler du salaten:
I et fad lægger du den fintsnittede spidskål.
Fordel den bagte blomkål henover og pynt med grofthakkede hasselnødder og bredbladet persille.
TIP: Lav gerne en dobbelt portion, så du har til frokost dagen efter eller nem og sund aftensmad.
Sådan laver du dressingen:
Rør alle ingredienserne til dressingen sammen. Lad den gerne stå lidt inden servering.Du kan fint lave en dobbelt portion og opbevare den i en tætsluttende beholder på køl et par dage.