Go Back
Udskriv
Recipe Image
Equipment
–
+
servings
Andebryst
Antal
4
personer
Forb. tid:
5
minutter
min
Stege- og hviletid
30
minutter
min
Samlet tid:
35
minutter
min
Ingredients
2
Andebryster
½
tsk
Salt
½
tsk
Peber
Tilberedning
Skær skrå snit i andeskindet med cirka 1 centimeters mellemrum. Skær ned gennem skindet til kødet, ikke ned i kødet.
2 Andebryster
Drys salt og friskkværnet peber på skindet og massér det ind.
½ tsk Salt,
½ tsk Peber
Læg andebrysterne med skindet nedad på en kold stegepande.
Steg andebrysterne i cirka 9 minutter, til fedtet er smeltet fra, og skindet er blevet gyldent.
Vend andebrysterne, sænk varmen og og steg dem i cirka 9 minutter, til andebrysterne er gennemstegte.
Læg andebrysterne på et skærebræt og lad dem hvile i 5 minutter, før du skærer dem i tynde skiver.