Go Back
Udskriv
Recipe Image
Equipment
Instruction Images
–
+
servings
Æggemuffins
Antal
12
stk
Forb. tid:
10
minutter
min
Tilb. tid:
20
minutter
min
Samlet tid:
30
minutter
min
Ingredients
12
skiver
serranoskinke, parmaskinke eller bacon
8
æg
friskkværnet peber
1
nip
chiliflager
1
bæger
mascarpone
1
håndfuld
friske babyspinatblade
½
rød peberfrugt
1
håndfuld
friskrevet Gouda
(Alternativ: cheddar eller parmesan)
Tilberedning
Varm ovnen op til 185 grader varmluft
Hvert muffinform fores med serranoskinke. Lad gerne skinkens kanterne gå lidt op over muffinsformen, da kødet trækker sig sammen under tilberedningen.
12 skiver serranoskinke, parmaskinke eller bacon
Snit spinatbladene fint og den røde peber i fine tern.
1 håndfuld friske babyspinatblade,
1/2 rød peberfrugt
Fyld herefter op med spinat og rød peber, fordel osten ligeligt i hver muffinform.
1 håndfuld friskrevet Gouda
Pisk æg, mascarpone, friskkværnet peber og evt et nip chiliflager til en nogenlunde ensartet konsistens.
8 æg,
friskkværnet peber,
1 nip chiliflager,
1 bæger mascarpone
Fordel æggemassen i muffinformene og sæt dem ind i den varme ovn i ca 20 minutter (tjek dem gerne lidt tidligere, da ovne varmer forskelligt)
Spis dem som lækkert tilbehør til morgenmaden, brunch eller tag dem med i madpakken - de smager nemlig også dejligt, når de er kolde.