1stkrød appelsin (blodappelsin) skær skrællen af med en skarp kniv og skær herefter i fine skiver
½håndfuldfrisk bredbladet persille
1lille dåsefærdigkogte kikærter
Tilberedning
Start med at tænde ovnen på 200 grader
Vend blomkålsbuketterne i lidt olivenolie sammen med de valgte krydderier.Fordel buketterne på en bageplade beklædt med bagepapir og bag dem til de er gyldne og gennembagte - det tar ca 15 minutter alt efter størrelse.Lav imens resten af salaten klar.
I bunden af salatfadet lægger du et godt lag friske spinatblade. Husk at skylle dem grundigt og dup eller slyng dem tørre - og fjern den nederste meget grove stilk.
Top med små broccolibuketter, de afkølede bagte blomkålsbuketter, avocado, agurkeskiver og skiver af rød appelsin. Slut af med at drysse med bredbladet persille og færdigkogte kikærter.
Tip: Jeg bruger ikke dressings, men drypper gerne lidt frugtig olivenolie, hampefrø olie eller avocado olie henover.
Rigtig god fornøjelse - og husk #Majspassion, hvis du laver en af mine opskrifter og deler den på de sociale medier.