Evt1-2 håndfuldekogt rød quinoa (hvis du ønsker en ekstra mættende salat)
Tilberedning
Skal der tilføjes quinoa, sætter du den over imens du klargør resten af salaten. Kog som anvist på posen og køl dem efterfølgende af.Skræl rødbederneSkræl gulerødderneSkræl bolchebeden og skær den i papirstynde skiver, der herefter skæres i små strimler.Skær æblet i ternSkær skrællen af grapen og skær den i filetterSnit lidt rødkål meget fintSkær abrikoserne i halve eller kvarte
Kør rødbeder og gulerødder igennem spiralizer eller riv dem på et råkostjern.
Anret rødbede- og gulerodsspiralerne på et fad sammen med bolchebederne.Fordel grape, æble og abrikoser henover og drys med ristede hasselnødder (du kan i selve indlægget læse, hvordan du nemt rister hasselnødder).Slut af med et drys fintsnittede basilikumsblade.
Behov for dressing:Du kan presse saften ud af resterne af grapefrugten eller presse saften af en citron, blande med lidt god og frugtig olivenolie, flagesalt og friskkværnet peber.Skal den være sød, kan du tilføje lidt flydende honning.