Vask og tør omhyggeligt de søde kartofler. Bevar så vidt det er muligt skrællen.
Skær dem i tynde skiver med en skarp kniv eller på et mandolinjern
I en lille gryde smeltes smør sammen med knust hvidløg, parmesan, friske timianblade og friskkværnet peber.
Vend kartoffelskiverne i smørblandingen. Sørg for, at alle sider bliver godt coatede.
Jeg bruger muffinforme i silikone, der ikke behøver at blive smurt.
Fordel kartoffelskiverne i formene. Lad dem gerne gå lidt op over kanterne, da kartoflerne falder lidt sammen under tilberedningen.
Stil dem over på en bageplade beklædt med bagepapir og dæk dem med staniol.
Stil pladen ind i den varme ovn og bag dem i 30 minutter.
Fjern staniolen og bag videre i ca 15 minutter til kartoflerne er helt gennembagte og let sprøde på kanterne. Pas på de ikke bliver brændte!
Tag pladen med muffinformene ud af ovnen og lad dem stå et par minutter til du kan håndtere dem uden at brænde fingrene (alt for meget).
Løft kartoffeltårnene ud af formene, drys med lidt flagesalt og friske timianblade. Riv gerne lidt parmesan henover og server dem mens de stadig er varme.Rigtig god fornøjelse