1-2stkAppelsiner - skrællet og skåret i mindre bidder
1-2håndfuldeHasselnødder af god kvalitet fx fra Piemonte
½håndfuldBredbladet persille - fintsnittet son drys
Dressing:
3spskFrugtig olivenolie
1spskæble eller hyldeblomsteddike
1spskakaciehonning
Lidtflagesalt og friskkværnet peber til at smage til med
Tilberedning
Pisk ingredienserne til dressingen sammen i en lille skål.
Anret den meget fintsnittede rødkål på et smukt fad
Fordel appelsinstykker og grofthakkede hasselnødder rundt om og drys med fintsnittet bredbladet persille.
Lige før serveringen hælder du dressingen henover og vender salaten godt rundt (jeg bruger rene hænder - det er det letteste).
Server den som et sundt og lækkert tilbehør til dine kødretter året rundt, men særligt i julen, hvor den helt sikkert vil vække glæde på julebordet.Rigtig god fornøjelse!