1lillehokkaido - vasket og skåret i både (den skal ikke skrælles)
1-2håndfulderuccola
1stkrødløg - fintsnittet
2-3stkforårsløg - fintsnittet
½håndfuldmandler - skåret i halve
Lidtfriskrevet parmesan
LidtFrugtig olivenolie som dressing
Marinaden:
½stkøkologisk citron - saften heraf plus lidt af skrællen
2fedknust hvidløg
Lidtolivenolie
1kvistfrisk timian - kun bladene
1niptørret chili
Lidtflagesalt og friskkværnet peber
Tilberedning
Varm ovnen op på 200 grader
Start med at røre marinaden sammen. Vend hokkaido bådene i marinaden og fordel dem i et ildfast fad.Sæt dem ind i den varme ovn og bag dem til de er møre og gerne lidt sprøde på kanterne.Mine fik 25 minutter ved varmluft.
Tag de færdige hokkaido både ud af ovnen og lad dem køle en smule af.
Læg dem ud på et stort fad og fordel ruccola, fintsnittede rødløg, forårsløg og hakkede mandler henover. Riv frisk parmesan henover og dryp med en god olivenolie - så er den klar til servering.